Meesteres

Als meesteres heb ik door de jaren heen kennis gemaakt met veel geweldige kinks en fetishes, tegelijkertijd weet ik dat een mensenleven bijna te kort is om alle sexy dingen die de wereld heeft uit te proberen. hieronder vind je een aantal van mijn favoriete soorten spel. Mocht jou fetish er niet bijstaan neem dan vooral contact met mij op zodat we samen kunnen kijken of het iets nieuws is dat ik kan ontdekken.

Eva

Ik vind het heerlijk te spelen met machteloosheid, de wetenschap dat iemand geheel aan mij is overgeleverd. Touwen, kettingen, boeien en andere types van bondage. Er zit een bepaalde vrijheid in weten dat er geen andere opties zijn dan te ondergaan. Het gebrek aan opties geeft rust en zorgt ervoor dat je focus licht waar hij moet zijn. Bij ons. Tijdens een opsluiting zul je merken de machteloosheid die je ervaart een bijna meditatief karakter kunnen krijgen.

Pijn brengt mij als sadist altijd een grote glimlach op de lippen. Het maakt niet uit of ik je aan het spanken ben, je met CBT pijnig of met zwepen in de weer ga. Zeker wanneer ik je tot je grens mag brengen, het rustig opbouwen van de klappen zodat de pijn zich vermengt met endorfines. Samen ontdekken precies hoe ver je kan gaan.

Zintuigen zijn een bijzonder iets. Wanneer er een weggehaald word worden andere sterker. Je zult merken dat bij sensory deprivation alles intenser word. Sensory play kan vanwege het intense spelen met gevoelens onderdeel zijn van een hele intieme en intense sessie.

Ruwer spel is een ideale manier om ook bij mij aderaline vrij te maken. Dingen als je bij je nek grijpen, tegen muren opduwen maar ook faceslappingspugen, breathplay en je fysiek dwingen te doen wat ik wil. Er zijn maar weinig dingen waar je zo klein van kan worden als diep vernederd worden. Fysiek, mentaal, door middel van golden-showers, trampeling of door simpelweg te weten dat het enige waar je voor dient is om mij te plezieren.

Zoals je misschien al op de foto’s hebt gezien zit er een mad-scientist in mij die jou lichaam wil gebruiken voor haar persoonlijke experimenten. Ik gebruik graag naalden, sounds, klemmetjes maar ook mijn eigen nagels om je te laten kronkelen.

Mocht je geïnteresseerd zijn om je vrouwelijke kant te ontdekken kan dat bij mij zeker. Ik tover je in onze speciale travestie kamer om tot een echt sletje en mocht de situatie het toelaten kunnen we eens kijken hoe bisexueel je echt bent.

Veel mensen weten hoe heerlijk anale stimulatie kan zijn, of het nu in de vorm is van fisting, strapons of prostaatmassage. Mocht je het nog nooit geprobeerd hebben of er zelfs een beetje bang voor zijn ben je bij mij zeker aan het goede adres. Wanneer anaal spel goed word opgebouwd is het heerlijk en uitdagend en zul je merken dat er niets was om je zorgen over te maken.

Ik ben helemaal wild van mijn schoenen, van mijn pumps tot mijn laklaarzen zijn ze stuk voor stuk geweldig. Het is niet meer dan logisch dat jij mijn schoenen wil aanbidden. Het lopen op deze geweldige hakken betekend dan wel dat mijn voeten het zwaar krijgen gedurende de dag. Mannen die mijn voeten willen masseren, verwennen en de aandacht geven die ze verdienen zijn dus altijd welkom.

Rollenspel is een manier om de sleur van de normale wereld achter je te laten en je ultieme fantasieën uit te leven. Elke rol brengt weer andere mogelijkheden met zich mee, een strenge lerares, een drilsergeant of ageplay. Laat me vooral jouw favoriete rol weten en dan komen we ongetwijfeld samen tot een bijzonder spel.

Ik speel graag samen met anderen. Dit betekend dat stelletjes zeer welkom zijn maar ook dat ik met veel liefde een sessie doe met mijn sexy collega’s.

Buiten deze lange lijst gaat er bijna geen week voorbij dat ik niet iets nieuws ontdek waarmee ik mij kan uitleven op mijn slaven. Mijn smaken veranderen constant en wees dus zeker niet verrast als geen twee sessies hetzelfde zijn.