Wishlist

Er is iets bijzonders aan spullen die gekregen zijn. Ze herinneren aan de gever en geven een extra dimensie aan elk spel wat ermee gespeeld word. Het voelt heerlijk luxueus om op die manier verwend te worden.

Presentjes die het spel voor ons beide fijner en intenser maken zijn altijd welkom. Mocht je iets hebben wat je opwindend vind maar ik nog niet in mijn bezit hebt is dit een uitermate geschikt cadeau. Wanneer jij iets mooi vind is de kans groot dat ik het ook kan waarderen.

Een aantal dingen die absoluut nog op mijn verlanglijstje staan en waar ik heel gelukkig mee gemaakt kan worden zijn de volgende:

Lingerie
Sommige dames hebben een voorkeur voor rubber, andere voor leer, mijn fetisch is lingerie. Het gevoel van de stof op mijn huid, de manier waarop het mijn rondingen accentueert. Mocht je een setje op het oog hebben, mijn cupmaat is 70D en voor strings en slipjes is maat m het meest geschikt.
– De hunkemöller heeft verassend veel verleidelijke setjes.
– Voor echte unieke stukken heeft pleasurements een speciale collectie bondage lingerie.

Kleding
– Catsuits in maat s, we want it to be tight don’t we?
– Sexy jurkjes
Bodystockings

Speeltjes
– Because bondage is a girls best friend: Touw
Sekstoy’s die vanwege hun attachments zowel voor jou als voor mij leuk zijn
– Knuppels en cane’s

Chocolade
Ik heb altijd gehouden van de luxe dingen des levens. Een daarvan is chocolade. Het soort chocolade waar je het land van herkomst in kan proeven en waar je minuten lang van kan genieten.
– Taza Chili chocolade, of een giftbox omdat een smaak zelden genoeg is.
– Dick Taylor is wellicht mijn favoriete chocolade merk.
– Of verbreed mijn horizon door me nieuwe smaken melk chocolade te leren kennen.

Schoenen
Mijn schoenmaat is 39, de stijl laat ik aan jou over. Verras me!