Switch en onderdanige

Alhoewel ik kan genieten van het hebben van macht heeft het verliezen ervan iets magisch. Mijn lichaam en geest toevertrouwen aan een ander en zijn genot voorop stellen. Hieronder zijn een aantal dingen die ik fijn vind te beleven als onderdanige maar mochten er dingen zijn die er niet bij staan voel je vrij om een berichtje te sturen.

eva 1

Of het nu touwen, kettingen, banden, of sjaaltjes zijn, bondage zorgt ervoor dat ik me overgeleverd voel en kan me verwachtingsvol naar adem laten snakken. Het zorgt er ook voor dat geen kant op kan en mijn zintuigen op scherp staan voor ervaringen zoals: nagels, veertjes, raderwieltjes, strelingen, kietelen en andere sensory-play.

Een goed opgebouwd pijnspel kan mij echt in sub-space krijgen. Alhoewel mijn grens bij soft tot medium ligt merk ik dat zwepen en spanking mijn bloed sneller laten stromen en mijn hooft op hol brengt.

Als onderdanige kan ik een echte pleaser zijn. Ik vind het heerlijk mijn meester uitgebreid te masseren, opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en hem te behandelen zoals een heer dat verdient.

Rollenspellen zijn een absolute favoriet van mij, zowel als switch als onderdanige. Het vervullen van een fantasie waarin we ons allebei helemaal laten gaan. Dit kunnen meer voorkomende fantasieën zijn zoals schoolmeisje of slavin maar er zijn maar weinig rollen waar ik me niet in kan inleven en ik sta zeker open voor nieuwe ervaringen.

Er zijn een aantal dingen waarvoor je bij mij als onderdanige niet terecht kan:

  • penetratief sexueel contact
  • golden showers
  • sounds/katheters
  • naalden spel