Etiquette

Mijn werk is mijn grote passie, ik stop veel energie en voorbereiding in mijn sessies. Jij kan van mij verwachten dat ik jou behandel met de integriteit en respect die je verdient, ik op mijn beurt verwacht hetzelfde van jou. Hieronder staan wat tips om te zorgen dat onze tijd samen zo soepel en plezierig mogelijk verloopt.

Mail contact
Neem rustig de tijd mijn website te lezen, de antwoorden op veel vragen staan hier al beantwoord. Mocht je iets willen weten wat er niet staat is dat geen enkel probleem. Wel heb ik graag dat je duidelijk verteld wat je zoekt, wanneer je helder bent kan gerichter antwoord geven en ervoor zorgen dat onze tijd samen precies dat is wat je zoekt.

Ik heb maar beperkte tijd om te spenderen aan mijn mailverkeer, antwoord geven op vragen is geen enkel probleem maar verwacht geen uitgebreid mailcontact voor onze sessie. Ik spendeer mijn tijd liever daadwerkelijk samen in een sessie dan achter een toetsenbord.

Een afspraak maken en afzeggen
Het maken van een afspraak kan via de mail. Mocht je vanwege omstandigheden toch niet kunnen komen laat dit dan zo snel mogelijk weten. Zoals gezegd spendeer ik tijd om voor te bereiden op onze sessie en hoe sneller ik weet dat deze niet door gaat hoe beter.

Voorbereiden voor een afspraak
Bij BDSM komt veel lichamelijk contact kijken, goede hygiëne zijn belangrijk. Voor een sessie ga je altijd eerst douchen, dit is geen onderdeel van je speeltijd. Je kan dus rustig de tijd nemen om te zorgen dat niets dat lichamelijk contact in de weg staat.

Net als op elke afspraak is het netjes om op tijd te komen. Mocht je verwachten te laat te komen laat dit dan weten, mijn dag heeft een planning en verschuivingen kunnen problemen met zich meebrengen.

Mijn website bevat een wishlist, dit zijn dingen waar je mij zeer gelukkig mee kan maken. Voel je echter absoluut niet verplicht om iets mee te nemen, zoals gezegd zijn dit wensen van mij en zeker geen verplichtingen.

De afspraak
Voor onze sessie zullen we altijd eerst kennismaken. Dit gebeurt buiten de sessie tijd om en geeft ons een kans elkaar te leren kennen en grenzen af te spreken. Gebruik deze tijd dan ook goed om eventuele vragen te stellen en te zorgen dat wij elkaars grenzen kennen.

Mocht je tijdens de sessie iets willen doen dat wij niet van te voren hebben besproken kan dit rustig gevraagd worden. Je kan er nooit vanuit gaan dat dingen die van te voren niet besproken zijn zomaar mogen. Het zonder overleg doen van handelingen tijdens de sessie kan leiden tot het onderbreken en in het ergste geval afbreken van de sessie.

Voor de sessie zal er altijd een stopwoord worden afgesproken, hieraan zal ik me ten alle tijden houden en dit word natuurlijk ook van jou verwacht.